Nyheter

 • Nytt frå mobbeombodet

  Mobbeombodet er ei ombodsteneste som skal sikre at barn og unge i Møre og Romsdal får ein trygg og god kvardag i barnehagen og på skulen. Mobbeombodet kan svare på spørsmål, gi støtte og rettleiing til barn, elevar og foreldre som står i vanskelige situasjonar. I tillegg jobbar mobbeombodet med førebygging og bidreg gjerne med kurs og foredrag på ulike områder.

  01.09.2020 09.04
 • Oppstart etter koronatiltak

  No har det allereie gått ei veke med nye rutiner etter den nye smittevernrettleiaren under covid-19 utbrotet, og det har gått overraskande bra. Barna ser ut til å vere fornøgde med å starte i barnehagen igjen, og tilpassa seg fort.

  24.04.2020 15.06
 • Lihkku Beivviin!

  Torsdag 6. februar heisa vi sameflagget og markerte samane sin nasjonaldag i barnehagen.

  07.02.2020 11.17
 • Ut på tur, aldri sur!

  Krikane barnehage ligg i sentrumsområdet med tilgang til mange flotte turområder, noko vi benyttar oss av ofte. Vårt eige uteområde er forholdsvis flatt, og har fleire kjekke leikestativ, men natur må vi utom gjerdet for å finne. Vi kombinerer tur med matlaging, solid start og samlingsstunder med forskjelllig innhald. Vi forsker og undrer oss over naturen, og andre spennande tema som kan dukke opp langsmed. Av og til er turmålet turen i seg sjølv, og ikkje staden vi skal til. Utrulig kor mykje spennande ein finn langs vegen, og gode samtaler er det mange av.

  16.01.2020 13.55
 • Se flere aktuelle saker i arkivet...